Сообщения

Сообщения за октябрь, 2019
Изображение
Любі дітки! Шановні батьки! Канікули подовжено до 3 листопада включно. Чекаю Вас на заняттях 4 листопада!
Изображение
На уроці "Я досліджую світ" ми рятували листочки від осіннього дощу. Ось, що у нас вийшло!
Изображение
Осіння прогулянка
Изображение
Учні 2-Б та 2-А класу потрапили до 50 шкіл України, які першими протестують навчальний мобільний додаток Erudito. Захопливі пригоди, космічні прибульці, нові друзі та безліч цікавинок з пізнавальними завданнями - чекають другокласників НУШ.
Изображение
Сьогодні, 16 жовтня, наші учні взяли участь у бібліотечному уроці "По сторінкам улюблених казок з м'якими улюбленцями". Дякуємо Чугай С.Б. за цікавий та змістовний урок!
Изображение
Сьогодні, 15 жовтня, ми разом з нашими друзями з 4-Б класу вітали наших захисників, наших хлопців зі святом Покрови. Нехай в їхньому житті все вдається, а свята Покрова дає здоров'я, наснагу, успіх у житті!!!
Изображение
Тату, ти наш захисник! Зі святом я тебе вітаю! Наш сімейний рятівник, Дуже тебе поважаю! Знай, що любимо тебе І не зрадимо ніколи. Вдача хай тебе веде Гарною хай буде доля! 2-Б клас вітає татусів, братів, дідусів та всіх чоловіків з наступаючим святом! Всього Вам найкращого!

У дружньому колі

Изображение

ФІЗКУЛЬТХВИЛИНКИ

Изображение
Ми цеглинки в руки взяли І місцями поміняли. Потім міцно їх з’єднали, Вгору високо кидали. Раз-два, не впускай, А швиденько заховай! (Беруть у кожну руку по одній цеглинці (2 ×4).) (Перекладають цеглинки з однієї руки в другу.) (Скріплюють дві цеглинки разом.) (Підкидають цю цеглинку вгору і ловлять.) (Ховають цеглинку у долонях або за спину.) Нам сопілочки заграли: «Ду-ду-ду!» Барабани загриміли: «Ту-ту-ту!» Ніжно скрипочки заграли: «Ті-ті-ті!» Піаніно зазвучали: «Ді-ді-ді!» На гітарі ми заграли: «Да-да-да!» І в долоні заплескали:«Та-та-та!» (Беуть одну цеглинку (2 × 4), підносять до губ, імітують рухи пальцями, чітко промовляючи звуки.) (Цеглинка у правій руці, ударяють нею по лівій долоні.) (Цеглинку тримають на плечі, як скрипку, пальцем другої руки імітують рухи смичка.) (Цеглинка лежить на столі, пальцями імітують гру на піаніно.) (Цеглинка у лівій руці, імітують на ній гру на гітарі.) (Цеглинка у лівій руці, ударяють нею по