Сообщения

Сообщения за ноябрь, 2019
Изображение
Продовжуємо святкувати 60-річча рідної школи!
Изображение
Святковий тиждень розпочато! З Днем народження, люба школо! Процвітання, благополуччя, розумних учнів, вдячних батьків! 2-Б тебе любить!
Изображение
День пам'яті жертв голодомору. Участь у акції "Запали свічку". ПАМ'ЯТАЄМО!
Изображение
Ось і закінчилася робота над чудовим проєктом "Економія води, тепла й світла у нашому домі". Ми навчилися бережливо ставитися до енергоресурсів. Привчилися економити воду і зберігати тепло в оселі. А найголовніше, навчилися економити сімейний бюджет!!!
Изображение
21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. "Вільні творять майбутнє" - саме під таким лозунгом пройшов захід у 2-Б класі.
Изображение
Сьогодні виготовляли нових вухастих друзів! Улюблені уроки "ЯДС!!!
Изображение
Продовжуємо творчо працювати  на уроках! Сьогодні на уроці "Я досліджую світ" створювали справжні родини котиків. Кого в нас тільки не було!!! Мурчики, Мурки, Дімка, Білка, Васька, Анфіска, Пухнастик і, навіть, Сєрьожа...)))
Изображение
Хто не хоче відставати, мусить рухатися вперед, і не зупинятися, досягнувши вершини, а підійматися вище. У цьому й полягає основна місія сучасного учителя. Вже не достатньо бути на уроці та поза ним актором, режисером, діловодом, диригентом, дипломатом, психологом, новатором і компетентним фахівцем. Модель сучасного вчителя передбачає готовність до застосування нових освітянських ідей, здатність постійно навчатися, бути у постійному творчому пошуку. Чим і займаюся у вільний від уроків час!
Изображение
Як завжди пізнавально, цікаво та весело пройшов урок "ЯДС"! Сьогодні ми розмовляли про світло та тінь. А розібратися з цими поняттями нам допомогли наші улюблені цеглинки. Презентуємо предмети, які утворюють тінь!
Изображение
Строкато, весело, гамірно, яскраво і неймовірно дружньо  – ось як завжди проходить шкільний благодійний концерт у нашій школі. Цього року наш клас виступив з веселою осінньою пісенькою про пригоди малого їжачка у лісі. Маємо надію, що зібраних коштів буде достатньо для реалізації добрих справ!
Изображение
Тактильні відчуття   — це  відчуття доторку У взаємодії людини з довкіллям вони відіграють велику роль . На уроці «Я досліджую світ» в наших учнів була можливість не тільки відчути на дотик, але і створити власними руками цю «ніжність». Презентуємо наших м’якеньких та дуже-дуже ніжних баранчиків!!
Изображение
ВСІМ! ВСІМ! ВСІМ! 8 листопада  о 12.00 у  шкільному подвір'ї відбудеться святковий Благодійний концерт. В програмі концерту виступи наших діток, які вже в такому юному віці розуміють, що спільної мети можна досягнути лише разом. Долучайтеся до добрих справ!